Ο Νίκος Κοκκίνης στο Λατώ fm: «Συνάντηση της ΠΕΔ με το υπουργείο Υποδομών για τον ΒΟΑΚ – Ο Δήμος πρέπει να είναι πιο διεκδικητικός για όλα τα ζητήματα, εμείς δηλώνουμε διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε από κοινού τον Τόπο»

Για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο επικεφαλής της μείζονος δημοτικής μειοψηφίας και της παράταξης «Αλλάζουμε τον Δήμο» Νίκος Κοκκίνης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να αναδεικνύονται όλα τα ζητήματα και δεν γίνεται να μπαίνει χρονόμετρο, ενώ τόνισε πως ο Δήμος θα πρέπει να κινείται σε περισσότερο διεκδικητικό πλαίσιο για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή – σχολική στέγη, Α.Τ. Νεάπολης, Κέντρο Αποκατάστασης, 

Για το θέμα της στήριξης των επαγγελματιών της εστίασης από το Δήμο, ο κ. Κοκκίνης είπε ότι «δεν έχω καταλάβει πως απορρίφθηκαν τα μέτρα από την Αποκεντρωμένη εδώ και όχι π.χ. στο Ηράκλειο, Μαλεβίζι, κλπ.», ενώ αναμένεται η απόφαση για την προσφυγή στο άρθρο 152 για το θέμα.

Σημείωσε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει μια άλλης μορφής κατανομή των πόρων στην επικράτεια του Δήμου, η δημοτική αρχή να γίνει πιο διεκδικητική για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Τόπο. «Ειλικρινά στενοχωριέμαι για την προσέγγιση που υπάρχει, εμείς έχουμε θέσει εαυτόν στη διάθεση του Δήμου, επιτέλους ας δούμε κάτι να γίνεται».

Για τον ΒΟΑΚ, τόνισε ότι έγινε από τον ίδιο η πρόταση για συνάντηση με τους αρμοδίους ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ζήτημα των μελετών, των χρηματοδοτήσεων, κλπ. Όπως πρόσθεσε, με πρωτοβουλία της ΠΕΔ θα υπάρξει το επόμενο διάστημα συνάντηση της ΠΕΔ με τον υπουργό και τον υφυπουργό Υποδομών στην Αθήνα. «Η ΠΕΔ θα κάνει ότι μπορεί είναι όμως ‘φωνή’ διεκδίκησης, όχι εκτελεστικό όργανο, πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση και του Δημάρχου για συναντήσεις, κλπ».

«Ο Δήμαρχος και ο Δήμος πρέπει να είναι παντού, είτε έχει την άμεση εκτελεστική αρμοδιότητα είτε όχι» σημείωσε.

Για τα κυκλοφοριακά είπε ότι «υπάρχει αποσπασματική προσέγγιση, δεν υπάρχει συνολικός σχεδιασμός», ενώ ανέφερε πως διαφωνεί και με τη λογική της αύξησης των προστίμων για το κομμάτι της καθαριότητας. «Ο Δήμος έχει κάνει αυτά που πρέπει στην καθαριότητα;», είπε. 


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com