Ο Νίκος Κοκκίνης στο Λατώ fm: «Είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου για ό,τι χρειαστεί – Καλώ όλο τον κόσμο να τηρεί με προσοχή τα μέτρα»

«Ήταν αυτονόητη ανθρώπινη υποχρέωση να επικοινωνήσω με το Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και τον αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό, με αφορμή τη διάγνωσή τους με κορωνοϊό. «Τους ευχήθηκα και τους είπα ότι είμαστε στη διάθεσή τους για ότι χρειαστεί είτε σε σχέση με τα δημοτικά πράγματα είτε σε σχέση με ό,τι υπάρχει στην πανδημία».

Όπως τόνισε, «από την πρώτη στιγμή λέω ότι θα πρέπει στο Δήμο να δημιουργηθεί αυτή η ισχυρή ομάδα που θα ασχολείται με τα θέματα υγείας. Καλώ όλο τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα κάτω από τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά  ο τόπος αλλά και η ανθρωπότητα, να προσέχουμε πάρα πολύ, να αποφεύγουμε όσο γίνεται τις μετακινήσεις και αυτά με τις οδηγίες που μας δίνουν οι υπεύθυνοι. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία και να έρθουν καλύτερες μέρες». 

Στην ερώτηση εάν βλέπει και ο ίδιος να υπάρχει ένα κενό από τον ΕΟΔΥ στη διενέργεια π.χ. τεστ σε ανθρώπους που επιστρέφουν από επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, ο κ. Κοκκίνης είπε πως «υπάρχουν παραδείγματα και άλλων χωρών, έπρεπε να γίνονται ευρύτερα τεστ σε όλο τον πληθυσμό, στους ανθρώπους που δουλεύουν σε κοινωνικές και υγειονομικές δομές, στα Σώματα Ασφαλείας, κ.ά.. Το κράτος μέσα στο χρονικό κενό που υπήρχε έπρεπε να είχε φροντίσει να τα προμηθευτεί τα τεστ και να τα κάνει δωρεάν. Το πρώτο πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης πάντα πρέπει να είναι το κοινωνικό, καλύπτοντας τις ελλείψεις από τις κρατικές υπηρεσίες». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com