Ο Μανώλης Καμπανός στο Λατώ fm: «Οι καταναλωτές να ελέγξουν τους λογαριασμούς τους και να έρθουν σε επαφή με τον Οργανισμό για οποιαδήποτε απορία» 

 Ο πρόεδρος  του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου Μανώλης Καμπανός καλεί  όλους τους καταναλωτές να ελέγξουν τους λογαριασμούς που θα παραλάβουν και να έρθουν σε επαφή με τον Οργανισμό για οποιαδήποτε απορία. Μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου «Ναι μεν αλλά» είπε χαρακτηριστικά:
«Προχθές αποστείλαμε τους λογαριασμούς της τρίτης φάσης του έτους του 2019. Μέσα σε αυτούς τους λογαριασμούς έχουν γίνει αντιλογισμοί σχετικά σύμφωνα με τον νόμο και φτιάχνουμε ένα τύπου κτηματολόγιο, όπου μας προσκομίζουν τα Ε9 τους για να βλέπουμε τα στρέμματα  στις περιοχές που μας ενδιαφέρει. Όσοι έχουν έρθει μέχρι τώρα είτε θα πληρώσουν κάποια έξτρα χρήματα είτε θα πάρουν πίσω χρήματα ανάλογα με τις διαφορές που προκύπτουν. Ο  οργανισμός θέλει να θέλει πρώτα από όλα να λειτουργεί σωστά. Είναι υπόλοιπα των χρημάτων του 2018 για την στρεμματική εισφορά και το 2019,είτε είναι για  επιστροφή είτε για πληρωμή. Αφορά και κτήματα τα οποία σύμφωνα με τις περσινές ενστάσεις που είχαν κάνει  κάποιοι καταναλωτές δεν είχαν πληρώσει για κάποια κτήματα  τα οποία ήταν μέσα στη ζώνη και δεν είχαν υδρόμετρα. Πρέπει να ξέρουν οι  καταναλωτές ότι εάν δεν έχουν πληρώσει αυτά τα χρήματα θα τα πληρώσουν. Θέλω να επισημάνω. Τον  λογαριασμό τους  οι καταναλωτές  να τον ελέγξουν και εάν έχουν  οποιοδήποτε πρόβλημα, να έρθουν στον οργανισμό να τους το εξηγήσουμε, τα τηλέφωνα του Οργανισμού και το δικό  μου αναγράφονται  μέσα στους λογαριασμούς και είμαστε στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε» κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις