Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Καλά στην υγεία του ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, επιστρέφει στα καθήκοντά του από την ερχόμενη εβδομάδα – Ξεκινά το νέο έτος ηλεκτρονική καταλογογράφηση και στην ‘Ηλιάκειο’ βιβλιοθήκη»

Για την επιστροφή του από σήμερα στα καθήκοντά του στο Δημαρχείο μετά από την αποχή λόγω της καραντίνας και του κορωνοϊού μίλησε ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό, 

Όπως είπε ο κ. Αλεξάκης, χθες ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός βγήκε από την κλινική, «είναι καλά και από την επόμενη εβδομάδα λογικά αναμένεται, εκτός απροόπτου, να επιστρέψει στα καθήκοντά του». 


Ο ίδιος ενημερώνεται, όπως ανέφερε, από τον Γραμματέα του Δήμου για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου, για το τι έγινε όλο αυτό το διάστημα και ποιες είναι οι προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα. 

Για την ανακαίνιση της «Κουνδουρείου» Βιβλιοθήκης, ο κ. Αλεξάκης τόνισε ότι «βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και νομίζω μέσα στον Ιανουάριο που θα έχει ολοκληρωθεί και η αντικατάσταση της πρόσοψης, θα είμαστε σε μία διαδικασία ετοιμότητας ώστε να προχωρήσουμε κάποια ζητήματα και πλέον να ανοίξει η Βιβλιοθήκη και με το ψηφιακό της αρχείο, έχουμε καταλογογραφήσει 10.000 βιβλία».

Οι ενέργειες αυτές θα συνεχιστούν, όπως είπε, και το επόμενο διάστημα, με την «Ηλιάκειο» βιβλιοθήκη στη Νεάπολη «να παίρνει και αυτή σιγά-σιγά τη σειρά της, σίγουρα από το νέο έτος, και αφού τελειώσουμε στον Άγιο Νικόλαο, θα ξεκινήσουμε και εκεί τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταλογογράφησης, που θα βοηθήσει στο ανα αναδειχθεί ο πλούτος αυτός που υπάρχει».

Ο κ. Αλεξάκης, τέλος, είπε ότι έχει επικοινωνήσει με μηνύματα με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη που νοσηλεύεται από το Σάββατο στον «Ευαγγελισμό», ευχόμενός του περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com