Ο Αντώνης Ζερβός στο Λατώ fm: «Δυνατότητα να γίνει μέσω ΣΔΙΤ η ανέγερση κτιρίων για Αστυνομία-Πυροσβεστική, εντός εξαμήνου ολοκληρώνεται η παραχώρηση του οικοπέδου – Ευοδώνεται μέχρι τέλη Νοέμβρη η ηλεκτροδότηση της Σπιναλόγκας»

Προχωρεί το ζήτημα της παραχώρησης από το Δήμο Αγίου Νικολάου του οικοπέδου για τη στέγαση των Πυροσβεστικών και Αστυνομικών Υπηρεσιών Λασιθίου, όπως είπε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Αυτό προέκυψε όπως είπε και από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προχθές στην Αθήνα. «Μένει να κλείσει το θέμα της παραχώρησης, έχουν υποδειχθεί τρόποι ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό» τόνισε, προσθέτοντας πως το ζήτημα μπορεί να συμπεριληφθεί στο πλαίσιο προγράμματος με ΣΔΙΤ που τρέχει πανελλαδικά.

Στόχος, είπε ο κ. Ζερβός, είναι οι διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί εντός εξαμήνου, «για να δούμε πώς προχωράμε παρακάτω». 

Αναφορικά με το Α.Τ. Νεάπολης, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι αυτό μέχρι τέλος του Νοέμβρη θα στελεχωθεί με 8-10 προσωπικό από υπηρεσίες εκτός Ν. Λασιθίου. Προχωρούν επίσης άμεσα, τόνισε, οι διαδικασίες για την τακτοποίηση των χώρων που θα στεγαστεί το Τμήμα 

Πρόσθεσε ότι ακόμη ο ίδιος δεν είναι ενήμερος για τις εξελίξεις με την επανέναρξη του έργου των νέων Φυλακών στις Κουρούνες, ενώ συμπλήρωσε ότι όπως τον ενημέρωσε ο ίδιος ο Υφυπουργός Εσωτερικών ο κ. Λιβάνιος μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα έχει κλείσει το θέμα με την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας, «κάτι για το οποίο πιέζει από την πλευρά της και η πρόεδρος της Επιτροπής ‘Ελλάδα 2021’ Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com