Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Βάρδας στο Λατώ fm: «Μπορούμε να έχουμε καθαρό Δήμο τις γιορτές αρκεί να συνδράμουμε όλοι, οι λίγοι που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν να σεβαστούν το σύνολο»

Για την απελπιστική όπως είπε κατάσταση που αντίκρισε κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων το περασμένο Σάββατο σε αρκετές περιοχές του Αγίου Νικολάου μίλησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Βάρδας μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση».

Ο ίδιος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους λίγους δημότες που συνεχίζουν να πετούν εκτός κάδων κεραμίδια, ξύλα, κούτες, προφυλακτήρες αυτοκινήτων, κ.ά,. «Έχουμε βγάλει πολλές φορές ανακοίνωση για να εφιστίσουμε την προσοχή γιατί δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε αρμοδιότητες πέραν των δικών μας. Είναι αμαρτία να την πληρώνουν οι πολίτες που δεν φταίνε. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, η υπηρεσία  δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις όταν τη βάζουμε και κάνει δουλειές που δεν πρέπει να κάνει. Για μία ακόμα φορά ζητάω να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά μαζεύουν τα σκουπίδια μας για να μπορέσουμε να είμαστε σε μία καλή κατάσταση».

Ο κ. Βάρδας είπε ότι «δεν είμαστε υπέρ των προστίμων και δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ειδικά σε αυτή την εποχή, παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν κάποια πράγματα. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι που δημιουργούν το πρόβλημα είναι λίγοι».

Από την άποψη προσωπικού, όπως ανέφερε, η Υπηρεσία Καθαριότητας την περίοδο αυτή είναι καλύτερα και τόνισε πως «μπορούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση τις γιορτές, αρκεί να συνδράμουν όλοι σε αυτό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com