Φρικιαστικός ο τρόπος που δολοφονήθηκε ο 23χρονος αλλοδαπού στον Αλμυρό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 23χρονου Πακιστανού που έγινε χθες στην παραλία στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία του ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην εφημερίδα «Ανατολή» , ο 23χρονος Πακιστανός δολοφονήθηκε στην παραλία του Αλμυρού και στη συνέχεια σύρθηκε στον καλαμιώνα για να μην μείνει το πτώμα σε κοινή θέα.

Το έγκλημα στον Αλμυρό μαρτυρεί ένα φρικιαστικό τρόπο δολοφονίας, που υποδεικνύει εκδικητικότητα. Δεν έχει σχέση με μια εν θερμώ πράξη της στιγμής, αλλά με μια απόφαση οργανωμένης εκδίκησης.

Αν και οι περιγραφές που δόθηκαν εξαρχής ήταν μάλλον ήπιες, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι πραγματικές εικόνες ήταν σοκαριστικές, δεδομένο που δείχνει πως ο άτυχος νεαρός τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

Ο 23χρονος που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον ‘Αγιο Νικόλαο, εντοπίστηκε νεκρός και πολύ κοντά στο πτώμα οι αρχές εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού.

Το πτώμα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, για νεκροψία νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα στην παραλία του Αλμυρού, βρήκε το πρωί, ένας αλλοδαπός που έκανε τη βόλτα του στην περιοχή. Ο ίδιος με κλήση του στο 112- περίπου στις οκτώ και μισή- ενημέρωσε τις Αρχές.
Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, αποχώρησαν, καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.


ΠΗΓΗ anatolh.com (Μιχάλης Ατσαλάκης)

Σχετικές δημοσιεύσεις