Η Μαρία Γάλλου στο Λατώ fm: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά μας. Σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ θα οργανώσουμε σχολές γονέων και φέτος»

Ένα σημαντικό πρώτο βήμα χαρακτήρισε την χθεσινή συνάντηση με θέμα τις εξαρτήσεις  η πρόεδρος της  Ένωσης Γονέων του Αγίου Νικολάου Μαρία Γάλλου, στην οποία συμμετείχαν η αστυνομία, διευθυντές σχολείων της Β΄βάθμιας, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, το ΚΕΘΕΑ, σύλλογοι γονέων σχολείων , η ΕΛΜΕ και άλλοι φορείς.
Μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου “Ναι μεν αλλά” η κ. Γάλλου μεταξύ άλλων είπε:  «Ήτανε το πρώτο βήμα. Όλοι οι φορείς ήταν εκεί, τοποθετήθηκαν, είπαν τη γνώμη τους και  πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή . Ουσιαστικά ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να γίνει.  Επιθυμούμε να γίνει ένα δίκτυο. Υπήρχαν πάρα πολύ ωραίες ιδέες και πάρα πολλές τοποθετήσεις, θα έπρεπε βέβαια να έχουμε περισσότερους κοινωνικούς λειτουργούς.
Όλοι έδειξαν διάθεση συνεργασίας και θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Δηλαδή όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πως πρέπει να δράσει ο  διευθυντής, ο σύλλογος, να υπάρχει δηλαδή μία συνεργασία όλων. Μία πάρα πολύ καλή ιδέα που δόθηκε από την γραμματέα μας την κ. Κριτσωτάκη ήταν μία τηλεφωνική γραμμή η οποία να μπορεί ο δημότης  να πάρει και να ενημερώσει, ή να ενημερωθεί.
Δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, θα ξανά οργανώσουμε σχολές γονέων φέτος, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ και με όλους τους φορείς που έχουν εμπλακεί,  την διεύθυνση δευτεροβάθμιας, τους διευθυντές μας , την αστυνομία που εμπιστευόμαστε και θέλουμε τη διακριτική της παρουσία γύρω από τα σχολεία μας, νομίζω θα φέρουμε αποτέλεσμα» κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις