Λαϊκή Αγορά – Μιχάλης Σαμπροβαλάκης – «Η λαϊκή μαζί με τα  σούπερ μάρκετ τροφοδοτούν το καταναλωτικό κοινό – Γάντια μιας χρήσης για παραγωγούς και καταναλωτές – Οι μεγάλοι άνθρωποι να μην έρθουν στη λαϊκή»

Κανονικά η λειτουργία των Λαϊκών αγορών. Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Λασιθίου Μιχάλης Σαμπροβαλάκης μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου  «Ναι μεν Αλλά» τόνισε ότι οι παραγωγοί έχουν ενημερωθεί και παίρνουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία των καταναλωτών και των ίδιων.
Μεταξύ άλλων είπε :
“Μιλάμε με τη με την ομοσπονδία μας και έχουμε ενημέρωση καθημερινή.
Η λαϊκή μαζί με  τα  σούπερ μάρκετ είναι οι τροφικές αλυσίδες που τροφοδοτούν το καταναλωτικό κοινό.  Η λαϊκή αγορά είναι σε ένα ανοιχτό χώρο επομένως τα υπουργεία και οι αρμόδιοι φορείς οι οποίοι εξετάζουν αυτά τα θέματα, γιατί εμείς δεν είμαστε επιστήμονες συγκλίνουν στην ίδια άποψη. Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ μας, είμαστε σε  ανοιχτό χώρο, γάντια μιας χρήσης για παραγωγούς και καταναλωτές  συνεχίζεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών. Με προσοχή και με την ενημέρωση που έχει γίνει προς εμάς, δίνουμε στον καταναλωτή προστατευτικά γάντια, φοράμε και εμείς.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ο σύλλογος έχει προμηθευτεί γάντια μιας χρήσης που τα μοιράζουμε στους παραγωγούς και στους καταναλωτές.

Οι μεγάλοι άνθρωποι να μην έρθουν στη λαϊκή,ας στείλουν κάποιον υγιή, κάποιο μικρότερο σε ηλικία να κάνει τις αγορές και όχι συνωστισμός μπροστά στους πάγκους. Μέχρι νεωτέρας”.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαιρεθεί η συμμετοχή των εμπόρων από τις Λαϊκές Αγορές για όσο διάστημα ισχύουν τα προληπτικά μέτρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com