Κυριάκος Μητσοτάκης «Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον».

Συνοδευόμενος από την  ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και συγκεκριμένα ντο υπουργός Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, το γενικό γραμματέα Γιώργο Καραγιάννη καθώς και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έφτασε στο αεροδρόμιο Καστελίου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δέκα λεπτά μετά τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου.


Στο εργοτάξιο, έχει  στηθεί ένα στέγαστρο για να παρακολουθήσουν οι προσκεκλημένοι την τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου της Κρήτης.

Ο Πρωθυπουργός πριν ανέβει στο βήμα, επιθεώρησε τις μακέτες του νέου αεροδρομίου, ενώ λίγο πριν τις 12:30 πραγματοποιήθηκε και η τελετή θεμελίωσης του νέου αεροδρομίου, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που μεταξύ άλλων είπε : «Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Θα βρίσκεται στην καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου, σε απόσταση μικρότερη των 4 ωρών από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Θα μετατρέψει, δηλαδή, την Κρήτη σε τουριστικό προορισμό και κόμβο αεροπορικό ολόκληρο το χρόνο και σε όλες τις εποχές».


Σχετικές δημοσιεύσεις