Φωτιές σε όλη την Κρήτη σε στύλους της ΔΕΗ

Φωτιά στην Ιεράπετρα από στύλο της ΔΕΗ. Η Πυροσβεστική έτρεχε χθες σε όλη την Κρήτη με εστίες φωτιάς από βραχυκύκλωμα σε στύλους της ΔΕΗ 
Στις 3 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε στύλο στους Μουσούρους του δήμου Πλατανιά, όπου έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Χανίων. Στις 22.00 το βράδυ άλλη μια φωτιά σε στύλο εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου, ενώ 20 λεπτά αργότερα ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από την Π.Υ. Ιεράπετρας κλήθηκε να σβήσει μια ακόμη φωτιά σε στύλο της ΔΕΗ, στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ωστόσο η Πυροσβεστική κλήθηκε να διαχειριστεί κι άλλα συμβάντα μάλιστα θες στις 06.26 το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά σε χώρο απορριμμάτων στην Αυγενική, με αποτέλεσμα να σπεύσουν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου, ενώ στις 11.30 εκδηλώθηκε φωτιά σε πρανές και απορρίμματα στα Δαμάνια του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Πύργου.

Σχετικές δημοσιεύσεις