Η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Νοσοκομείων Λασιθίου στο Λατώ fm: «Την Παρασκευή ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών μας – Αναπροσαρμογή του σχεδιασμού λόγω μη επάρκειας δόσεων εμβολίων»

Την προσεχή Παρασκευή 8/1 και όχι από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσουν και θα κρατήσουν για τέσσερις μέρες οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως είπε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Πασχαλία Μπεντούλη μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως τόνισε, «μάλλον δεν φτάνουν οι δόσεις των εμβολίων και μας έχουν ενημερώσει ότι θα είναι και λιγότεροι αυτοί που θα εμβολιαστούν αυτή τη φορά, σε πρώτη φάση. Εμείς ήμασταν για να εμβολιαστούμε γύρω στα 235 άτομα, σήμερα το πρωί μας είπαν ότι θα είναι γύρω στα 200 άτομα που θα εμβολιαστούν σε πρώτη φάση, με προτεραιότητα στα εξωτερικά ιατρεία, στην κλινική covid και έπεται συνέχεια για τους υπολοίπους. Όσοι υγειονομικοί δεν το κάνουν τώρα θα το κάνουν στη συνέχεια».

Όπως είπε η ίδια, δεν γνωρίζει πότε αναμένεται να έλθουν τα εμβόλια στην περιοχή μας, «κάτι που λογικά μπορεί να γίνει την Πέμπτη το πρωί, ώστε στις 8 το πρωί την επόμενη να αρχίσουμε τους εμβολιασμούς».

Αυτή την ώρα, ανέφερε, στην κλινική ή στη ΜΕΘ covid του ΓΝΑΝ δεν νοσηλεύεται ασθενής. Κλείνοντας, είπε «ευχή μας αυτοί που ακόμη δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο, θα ήταν κάτι πολύ καλό για να μπορέσουμε πάλι να ζούμε, να ανοίξουν τα μαγαζιά, να δουλέψουν οι επαγγελματίες».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com