Δωρεάν μαστογραφία στον Άγιο Νικόλαο. Κλείστε ραντεβού!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης,   με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, στα πλαίσια εκστρατείας πρόληψης «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ», τις καλεί να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο, που θα πραγματοποιηθεί από την μονάδα του Κινητού Μαστογράφου της Περιφέρειας, σε γυναίκες,  που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε αντιμετωπίζουν  οικονομικές δυσκολίες.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανώλης Πεπόνης μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου «Ναι μεν αλλά» δήλωσε ότι η δράση αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθέι και σε άλλες πόλεις του Νομού Λασιθίου 
«Θα γίνει κάτι ανάλογο στη  Σητεία, στην Ιεράπετρα και προσπαθούμε και για Μακρύγιαλο που είναι κάπου στη μέση. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε όμως είναι σίγουρο σε σύντομο χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρεθεί σε όλα τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης. Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου (Λευκών Ορέων 3), θα βρίσκεται στις 14-15-16  Οκτωβρίου 2019, ώρα 09:15.

Προϋποθέσεις :

  • Ηλικίας 40-75 ετών.

  • Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες.

Αποκλείονται οι γυναίκες α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή β) μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών γ) Γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό  βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Για ραντεβού καλέστε στο 28410-22364 κ. Ανθούλα Βερίγου από 10:00 π.μ. έως 14:00, τις καθημερινές.

Για να κλείσετε ραντεβού το Σαββατοκύριακο κ. Μαρία Φαζού 6948404454 από 10:00 π.μ. έως 14:00.
                                   

 

Σχετικές δημοσιεύσεις