Η 18χρονη που αγνοούνταν στο Ηράκλειο βρέθηκε και σώθηκε από ερασιτέχνη ψαρά ανοιχτά στον κόλπο του Μεραμβέλλου

Μέσα στη θάλασσα του Καλού Χωριού βρέθηκε η νεαρή κοπέλα που είχαν χαθεί τα ίχνη της από το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο. Η κοπέλα στάθηκε τυχερή αφού βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε θαλάσσια περιοχή δύο μίλια από το ξενοδοχείο Δάιος. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές  είναι καλά στην υγεία της και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης.

Να σημειωθεί  ότι είχε εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της 18χρονης κοπέλας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.

Σε κάθε περίπτωση η νεαρή κοπέλα στάθηκε πολύ τυχερή.  Βρέθηκε εξαντλημένη να κολυμπά  δυο μίλια από το ξενοδοχείο Δάιοσ ενώ στην περιοχή που συνήθως βγάζει καιρούς χθες το βράδυ επικρατούσε νηνεμία.   Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου είχαν είδη ξεκινήσει  την αναζήτηση στην  ευρύτερη περιοχή καθώς οι δικοί της είχαν χάσει τα ίχνη της και κάλεσαν βοήθεια μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Την κοπέλα περισυνέλεξε από τη θάλασσα, περίπου στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου Γιώργος Σαρειδάκης που ψάρευε με το σκάφος του στην περιοχή. Η κοπέλα ήταν φοβισμένη  αλλά είχε  τις αισθήσεις αμέσως μεταφέρθηκε στην ακτή  όπου την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η ίδια δήλωσε ότι παρασύρθηκε από τα ρεύματα και είχε μείνει στη θάλασσα για αρκετή ώρα.

Να σημειωθεί ότι είχε εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της 18χρονης κοπέλας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.

Σχετικές δημοσιεύσεις