Καβάλα: 43χρονος σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χρυσούπολης στην Καβάλα ύστερα από ένα διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα του φονικού στην Καβάλα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανέφερε στο iefimerida ότι το διπλό φονικό προκλήθηκε ύστερα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό.

Αυτή η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή» που αναφέρει ότι το φονικό στην Καβάλα σημειώθηκε ύστερα από έναν καβγά για μια θέση στάθμευσης ενός φορτηγού!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν η 67χρονη βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια. Σε εκείνο το σημείο, όπως τονίζει η «Πρωινή», για άγνωστο λόγο, πιθανώς για το σημείο όπου είχε παρκάρει ο γιος της, άρχισε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια, μητέρα και γιος μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί φέρεται ότι έγινε το κακό. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στην Καβάλα χρησιμοποίησε όπλο.

Ο 42χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης. Σε λίγη ώρα η αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Καβάλα.

πηγή TO ΠΟΝΤΙΚΙ WEB

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com