Reggae Vibes Music Festival 2019 με τους θρυλικούς Wailers!


Το Reggae Vibes Music Festival με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση υποδέχεται το συγκρότημα θρύλος. Οι WAILERS στη Δημοτική πλαζ του ΕΟΤ, στην πόλη του Αγίου Νικολάου στις 10 Αυγούστου 2019.

Μετράμε αντίστροφα για το γεγονός που αποτελεί ένα όνειρο από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε το φεστιβάλ και μετά από 13 χρόνια γίνεται πραγματικότητα.

Με πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα το 2011 με τις δυο sold out συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έρχονται μετά από 8 χρόνια να γιορτάσουν μαζί μας τα 40 χρόνια κυκλοφορίας του «Survival». Οι θρυλικοί Wailers, οι οποίοι συνεχίζουν να κρατάνε τη reggae μουσική στο παγκόσμιο προσκήνιο με μπροστάρη το διάσημο και μάλιστα ιδρυτή τους Aston “Familyman”Barrett. Από το 1972 έως το 1980, οι Bob Marley & The Wailers ηχογράφησαν, περιόδευσαν και έδωσαν συναυλίες μπροστά σε εκατομμύρια θεατές. Μετά τον αδόκητο χαμό του Bob Marley το 1981, ο Familyman ορκίστηκε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον ηγέτη του συγκροτήματος και φίλο του να κρατήσει το συγκρότημα ενωμένο και να μη σβήσει η μουσική τους!

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι του νεανικού κοινού BIG SHINE και DIGITAL MONK από τους Skg’s Dub Alliance για να μας ξεσηκώσουν με τα δυνατά μπάσα τους και τους τριπλούς χρόνους στο μικρόφωνο!

Μαζί μας επίσης ο καταξιωμένος Έλληνας παραγωγός με τις περισσότερες συμμετοχές στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της dub μουσικής PROFESSOR SKANK.

Όπως κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους οι dj TZINAS και DADDY VERTIGO μαζί με το Jahnnis Man. Τον παλμό και φέτος στο φεστιβάλ θα δώσουν η ομάδα αφρικανικών κρουστών Djembe ΕΝ ΡΥΘΜΩ, καθώς και η UGA με το φανταστικό breakdance show τους.

Το φεστιβάλ μουσικής Reggaevibes μετά από δώδεκα χρόνια πορείας, αποτελεί πλέον θεσμό
για τους λάτρεις της reggae και dub μουσικής όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αφού έρχονται από διάφορα μέρη για να θαυμάσουν καλλιτέχνες και μουσικά ακούσματα που μόνο στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει. Σημαντικό στοιχείο, που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα για το ήθος και το επίπεδο που έχουμε κατακτήσει.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι αφενός να ικανοποιήσει τις μουσικές επιλογές των φίλων της reggae και dub μουσικής και αφετέρου να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι είναι η Ένωση Γονέων και Φίλων Α.μ.ε.Α. Μεραμβέλλου με τον ακούραστο πρόεδρο Γιώργο Μαυροφόρο και την πάντα δραστήρια γραμματέα Μαριάννα Διαμαντοπούλου.

Κλείνοντας να αναφερθούμε στον εμπνευστή, θεμελιωτή και καλλιτεχνικό επιμελητή του φεστιβάλ τον «Professor Skank», Στέφανο Πατεράκη, ο οποίος είναι επίσημα
αναγνωρισμένος ως ο πρώτος Dub παραγωγός της χώρας μας με διεθνή παρουσία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και τη δουλειά του να εξάγεται σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr και την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook: Reggaevibes Music Festival

Ώρα προσέλευσης: 19:00

Τιμή εισόδου: 20€ / Προπώληση εισιτήριων on line: 15€

Σημεία προπώλησης για τον Άγιο Νικόλαο:

Peripou Coffehouse / Βότσαλο / Music World / Kimzu

Για τη Σητεία: Streetwear Ιnc –

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com