Το 1ο SouthSide Hip Hop Fest στην Κρήτη

Η Κρήτη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 1ο SouthSide Hip Hop Fest, που φιλοδοξεί να γίνει το νέο «σπίτι» της χιπ χοπ κουλτούρας στο νησί. 
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο προαύλιο χώρο του εργοστασίου Αθηνά (Ικαρου 9, νεα ΚΤΕΛ) στο Ηράκλειο.
Καλεσμένοι είναι κάοποια από τα σημαντικποτερα ονόματα της εγχώριας χιπ χοπ μουσιοκής σκηνής, όπως ο 12ος Πίθηκος και ο Ταφ Λάθος, πλαισιωμένοι από τους Phatskool, καθώς επίσης και από επιδείξεις breaking, και beatbox
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/408641079751136/

Προπώληση από Πέμπτη 18 Ιουλίου:
τα πρώτα εισιτήρια 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός),
στη συνέχεια 12 ευρώ (μέχρι την εξάντληση τους)
Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Λέξις -οδος Εβανς στο Ηράκλειώρες καταστημέτων
και εκτός ωραρίου καταστημάτων για όλη την Κρητη στα seven spots, πρατήρια εκο bpo shell και διαδικτυακώς από το viva.gr







Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού) είναι ένας από τους κορυφαίους, σημαντικότερους και συνεχώς ανερχόμενους εκπροσώπους της εγχώριας hip-hop σκηνής. Iδρυτής της Bashment Records και μέλος των ιστορικών Ψυχόδραμα 07, μόλις κυκλοφόρησε τον πιο φιλόδοξο δίσκο του, με τίτλο “Deca”, που ήδη θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων.
Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ παραμένει ανήσυχος κοινωνικά, με το βλέμμα και την καρδιά να κοιτούν μπροστά: “To hip hop μου έδωσε όλα αυτά που έχω και με ετοίμασε για εκεί που θέλω να φτάσω. Αυτό που μου πήρε ήταν τα αρνητικά συναισθήματα για να μου τα μετατρέψει σε θετικά.”

facebook.com/taftismenoslathos
instagram.com/taflathos_official/
youtube.com/user/TaftismenosLathosTV
facebook.com/bashmentrecords

12ος

Ο 12ος Πίθηκος, ή ο “Άκης”, για τους φίλους που τον ξέρουν καλύτερα, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εκπροσώπους όχι μόνο της hip–hop μουσικής, αλλά και του hip–hop τρόπου ζωής γενικότερα, καθώς είναι MC, Producer, B–boy και Graffiti Writer.
Στις 12/12/12, ο 12ος Πίθηκος κυκλοφόρησε μέσω της Knockout Records τον 4ο δίσκο του με τίτλο “12”. Μετά από 2 χρόνια αποχής από την δισκογραφία, τον Απρίλιο του 2014, επέστρεψε με τον 5ο δίσκο του, με τίτλο “Σήμερα“, ενώ τον Οκτώβριο του 2016, ανεβάζει στο επίσημο κανάλι του YouΤube, το “Σκέψεις στο Τσιμέντο”. Στις 13 Μαρτίου του 2018 κυκλοφόρησε και ο πιο πρόσφατος δίσκος του, με τίτλο “Αξιοπρέπεια”.
facebook.com/12osPithikosOfficial
instagram.com/12os_pithikos_official/
youtube.com/user/dodekatos






Phatskool

Oι PHATSKOOL είναι ένα ανεξάρτητο HIP HOP LABEL από τα Χανιά, που λαμβάνει δράση στόν χώρο της undergound μουσικής σκηνής.
Με έντονες μουσικές επιρροές από το ξενόγλωσσο oldschool hip hop του ’90 όσο και του μουσικού ρεύματος της Funk, οι PHATSKOOL δημιουργούν έναν ήχο διαφορετικό από το πνεύμα της εποχής.
Βασιζόμενο στα βαριά boom bap beats και breaks, στις funky λούπες και μπασσογραμμές, στα έντονα hits, phrases και stabs. Συνδυάζουν την τεχνική και τα skills στους τομείς του πως να συνθέσεις ένα Rap κομμάτι με την ελευθερία του αυθορμητισμού. Έξυπνοι στίχοι με μεγάλο φάσμα θεματολογίας, γρήγορα flows, έντονα φωνητικά και πρωτότυπα styles.
Η μουσική των PHATSKOOL υπόσχεται ενέργεια, τσαμπουκά, ρυθμό και σκέψη.
Μέλη:
D aka Blackbruce, Fiou, Psycho, Tims, Doukas, Funky Afezz

https://m.facebook.com/phatskool/

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com