«Το πανεπιστήμιο Κρήτης έχει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του νησιού. Θέλουμε οι γιατροί μας να μένουν στον τόπο μας».

Στ. Αρναουτάκης: «Το πανεπιστήμιο Κρήτης έχει καθοριστικό ρόλο στην αναπτυξη του νησιού. Θέλουμε οι γιατροί μας να μένουν στον τόπο μας». Απονομή πτυχίων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης


«Θέλουμε να δούμε τους γιατρούς μας να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο της Κρήτης και της Ελλάδας. Θέλουμε τα παιδιά μας να μένουν στον τόπο μας», τόνισε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης χαιρετίζοντας στην τελετή απονομής των πτυχίων στους πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τους γονείς τους μαθητές και το επιστημονικό δυναμικό του Πανεπιστημίου για την εξαιρετική δουλειά και την προσφορά τους στην Κρήτη, Σημειώνοντας πως το πανεπιστήμιο Κρήτης έχει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του νησιού μας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ανοιχτό αμφιθέατρο της ιατρικής σχολής το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως τόνισε ο πρύτανης Οδυσσέας Ζώρας «η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις άλλες αντίστοιχες σχολές και Ένα πανεπιστήμιο που διακρίνεται σε όλες τις ταξινόμησεις Σίγουρα ανάμεσα σε αυτά της Ελλάδας αλλά και από πολλά του εξωτερικού».
Χαιρετισμό με συγχαρητήρια για την πορεία του πανεπιστημίου και της ιατρικής σχολής απεύθυναν ο Σεβασμιότατος αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Την απονομή των πτυχίων έκανε ο κοσμήτορας της ιατρικής σχολής Γεώργιος Κοντάκης ενώ φιλοξενούμενος ομιλητής ήταν ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com