Στον εισαγγελέα για τη δολοφονία του Γάλλου συντρόφου της

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Ηράκλειο  η 44χρονη Γαλλομαροκινή για τη δολοφονία του Γάλλου συντρόφου της σε ξενοδοχείο στην περιοχή Τσούτσουρα, με την ίδια να επιμένει ότι ο 56χρονος έπαθε αμόκ, αυτοτραυματίστηκε και εκείνη δεν μπόρεσε να τον αποτρέψει.
Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, αναφέρει ότι ο 56χρονος έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα με ψαλίδι και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που μαρτυρά πάλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να καθίσουν μία ολόκληρη βδομάδα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου οι καβγάδες ήταν καθημερινοί

Η άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη, που από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com