Με εξώδικο απαντά η ΔΑΕΑΝ στην χωρίς τη συναίνεση της εκμετάλλευση του εξοπλισμού της από ιδιώτη επιχειρηματία στην παραλία του Καλού Χωριού

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα


Σε ένα περιστατικό που προβληματίζει  την κοινωνία του Αγίου Νικολάου και θέτει σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση των παραλιών στο Δήμο Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στο «Βούλισμα» μίλησε στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» με τη Δέσποινα Κουτάντου ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης. Ο κ Φαρσάρης μεταξύ άλλων δήλωσε «Η επαγγελματίας που εκμεταλλεύεται τις καρέκλες και τις ομπρέλες στο Βούλισμα νοίκιασε όμορες ιδιοκτησίες  και επέκτεινε την άδεια λειτουργίας της  από την κτηματική υπηρεσία, έτσι τώρα  έχει τον  περισσότερο χώρο.  Αυτό έγινε την τελευταία εβδομάδα. Η ΔΑΕΑΝ θα στείλει εξώδικο γιατί η επαγγελματίας αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία για την επέκταση της άδειας ενοικίαζε τον εξοπλισμό μας. Όταν ενημερωθήκαμε εγγράφως  αφαιρέσαμε το συγκεκριμένο εξοπλισμό  και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το κεντρικό κομμάτι της παραλίας η επαγγελματίας . Δεν έγινε καμία συνεργασία ή συνεννόηση με τη ΔΑΕΑΝ.»
Για την αύξηση της τιμής  στις ομπρέλες της παραλίας από τον ιδιώτη  ο κ. Φαρσάρης δήλωσε «Οι τιμές είναι αυτές που εκείνη ορίζει. Εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε.  Παρόλο που στην περσινή μας εισήγηση για μικρή αύξηση τιμών  κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο  η επαγγελματίας ήταν κάθετα αντίθετη στην αύξηση».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com