“Ιατρική” του 4 επιστημονικού πεδίου με πολύ καλές προοπτικές» το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Άγιο Νικόλαο.



«Το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει μια από τις πιο υψηλές βάσεις εισαγωγής στα 17300 μόρια, με διαφορά από τα άλλα τμήματα του πεδίου».

 « “Ιατρική” του 4 επιστημονικού πεδίου με πολύ καλές  προοπτικές» χαρακτήρισε  το νέο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Άγιο Νικόλαο ο πρόεδρος του τμήματος Κων/νος Παναγιωτάκης μιλώντας στο Λατώ fm. Όπως  είπε «το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει μια από τις πιο υψηλές βάσεις εισαγωγής στα 17300 μόρια, με διαφορά από τα άλλα τμήματα του πεδίου». «Αναμέναμε πολύ καιρό την πανεπιστημιοποίηση του ΤΕΙ Κρήτης που πληρούσε τα κριτήρια. Η μετάβαση γίνεται ομαλά και δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Είμαστε δίπλα στους φοιτητές για όλα τα θέματα θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες μετακίνησης των φοιτητών». Για το θέμα της  στέγασης ο κος Παναγιωτάκης ανέφερε «δυστυχώς δεν μπορεί να  λυθεί άμεσα. Έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με τους φορείς για την αναζήτηση  στέγη. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν εστίες και έπρεπε να ήδη είχαμε». 230 φοιτητές αναμένονται φέτος στο νέο τμήμα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com