«Η ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ», του Σπάικ Λη

«Η ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ», του Σπάικ Λη

Με το πολυβραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Η Παρείσφρηση – BlacKkKlansman» συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 21:30, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η τελευταία ταινία του γνωστού αμερικανού σκηνοθέτη Σπάικ Λη, παραγωγής 2018, διάρκειας 135′ και πρωταγωνιστές τους: Άνταμ Ντράιβερ, Τόφερ Γκρέις, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Λόρα Χάριερούν.

Μια απίστευτη, αληθινή ιστορία μετατρέπεται από τον ακτιβιστή σκηνοθέτη σε αγωνιώδες, διασκεδαστικό και πολιτικά επίκαιρο αστυνομικό θρίλερ, που απέσπασε δεκάδες διεθνή βραβεία (ανάμεσα τους ΄Οσκαρ σεναρίου και Μεγάλο Βραβείο Επιτροπής στις Κάνες).

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ένας Αφροαμερικανός κι ένας Εβραίος αστυνομικός από το Κολοράντο κατορθώνουν να παρεισφρήσουν στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν.

Με ταχύ τέμπο, εύστοχο χιούμορ και πιστή ανασύσταση της εποχής, η «Παρείσφρηση» μεταπλάθει τα αληθινά γεγονότα και λειτουργεί αψεγάδιαστα σαν δραματική περιπέτεια. Σινεμά επίκαιρο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, με εξαιρετικές ερμηνείες και γρήγορη κινηματογράφηση, που ενώ αναφέρεται στο παρελθόν, μιλά σπαρακτικά για το σήμερα…

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, αφίσες, trailer, στοιχεία συντελεστών, στην ιστοσελίδα μας:  http://kileagn.com/

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com