«Η ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

«Η ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

 

ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πέμπτη 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, Ώρα 21:00

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 οι Πρατσινάκη5 θα κατέβουν από τη Σαλονικη στον τόπο τους, στο Λασίθι, για να ανέβουν στην σκηνή της Λίμνης του Αγίου Νικολάου και να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Ο καθένας μόνος του έχει την δική του προσωπικότητα στον τρόπο με τον οποίο αποδίδει το κάθε τραγούδι, όταν όμως ενώνουν τις φωνές τους, τότε το κάθε τραγούδι αποκτά  κάτι το μοναδικό.

Θα ακουστούν τραγούδια από μεγάλο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού σε ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να δώσει στον θεατή-ακροατή τη δυνατότητα να συμμετέχει, ακούγοντας, τραγουδώντας ή και χορεύοντας.

Το μουσικό τους δέσιμο έρχεται μέσα από το πατρικό τους σπίτι όπου διαρκώς ακούγονταν τραγούδια. Η Μακεδονίτισσα (Βελβεντινή) μητέρα Ελένη πάντα συμμετείχε καθοδηγούσε αλλά και ασκούσε σκληρή κριτική όταν κάτι δεν της ταίριαζε στην αισθητική ή επιβράβευε κάθε τι καλό. Ο πατέρας Μανώλης φορώντας τα γυαλιά του και κρατώντας πάντα μια εφημερίδα, συμμετείχε σαν καλός ακροατής

Τα πέντε αδέλφια κάνουν λίγες επιλεγμένες εμφανίσεις, θα εμφανιστούν λοιπόν στον τόπο της ρίζας του πατέρα τους και είναι μεγάλη η χαρά που θα ενωθούν με τον κόσμο του Μεραμπέλλου.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Γιώργος Κοκκινακης – Πιάνο

Αντώνης Κουμανδράκης – Κιθάρες

Κώστας Ματσίγκος – Μπάσο

Παύλος Παφρανίδης – Μπουζούκι

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com