Η εκδοχή του οδηγού για τη χειροδικία

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό των δύο ελεγκτών της ΑΑΔΕ στην Κρήτη έδωσε ο 45χρονος οδηγός.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι χτύπησε τους εφοριακούς που του έκαναν έλεγχο, είπε ότι στην περιοχή του δεν κόβει δελτία αποστολής ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτος του επιτέθηκε ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ.

Μου λένε: Τι έχεις φορτωμένο; Λέω: Κάρβουνα. Του λέω ορίστε τα χαρτιά. Λέει κόψτε του 500 ευρώ (πρόστιμο). Του λέω κάλεσε αστυνομία και μόλις ήρθε, του λέω θα σε δείρω εσένα.

Γιατί μου τα κάνεις αυτά; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Λέει κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα. Κάλεσε αστυνομία».

Και συνέχισε: «Μου επιτέθηκε. Ήταν και πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος. Αυτοί έτσι κάνουν. Εν τω μεταξύ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτό τον καιρό, του έριξα κάνα δύο. Και η κοπέλα η άλλη, δεν ξέρω πως, έφαγε και αυτή μία».

Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης ότι δεν χτύπησε τους εφοριακούς με πέτρες αλλά έσκυψε για να πιάσει τα κλειδιά του.

«Αυτοί μου είπαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής. Του λέω: Στην περιοχή μου, δεν κόβω δελτίο αποστολής. Μόνο σε παραγγελία, αν τα πάω σε μαγαζί. Ένιωσα απειλή, δηλαδή τσαμπουκά. Λεφτά θέλανε; Δεν ξέρω».

ΝΒα σημειωθεί ότι η γυναίκα εφοριακός υπέστη ρήξη τυμπάνου ενώ ο δράστης εντός των επόμενων ημερών θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή tribune.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com