Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης «θα επιβεβαιωθεί η άποψη μας ότι η πολιτική της ΝΔ είναι προς όφελος των λίγων»

Για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και στον Νίκο Σγουρό μίλησε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης λέγοντας, «Η συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων εξελίχθηκε σε ένα θετικό και πολιτισμένο επίπεδο, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι οι συζητήσεις στο κοινοβούλιο.
Εμείς θα είμαστε εκεί για να παρακολουθούμε τα βήματα της κυβέρνησης, να επικροτούμε τα θετικά ότι όμως είναι σε αρνητική κατεύθυνση όπως η ακύρωση κάποιων θετικών μέτρων για την κοινωνία (ακύρωση υποκατώτατου μισθού κ.α) που είχε πάρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε απέναντι. Πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθεί η  άποψη μας ότι η πολιτική της ΝΔ είναι προς όφελος των λίγων και  περιορίζει σε ένα βαθμό τις κοινωνικές ελευθερίες. Αυτά που έχουν εξαγγελθεί προς το παρόν σε ότι αφορά το πανεπιστήμιο και το άσυλο, την αστυνόμευση, είναι ζητήματα τα οποία θα πρέπει να τα δούμε και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους».
Για την άποψη που είχε εκφράσει στο Λατώ FM ο κύριος Ζώρας ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης ότι δεν μπορεί να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα πανεπιστήμια τόνισε «Η δημιουργία του πανεπιστημίου είναι γεγονός, νόμος του κράτους. Οι απόψεις του κου. Ζώρα είναι γνωστές. Κάποτε είχε πει ότι η Κρήτη σταματάει στη Χερσόνησο και όταν εγώ του είχα απαντήσει ότι η Κρήτη επεκτείνεται μέχρι τη Σητεία.

Είναι μανιτάρι το τμήμα Φυσικοθεραπείας που προστέθηκε στην Ιεράπετρα; είναι μανιτάρι το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας στη Σητεία; το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων; Το κατά πόσο είναι βιώσιμο ή όχι αυτό θα το δείξει το μέλλον».

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com